Craniosacraaltherapie

 

Ontspanning voor jou!

Heb je een vol hoofd dat maar door gaat, vaker een kort lontje dan je lief is en spanning in je lijf of alle drie? Bij elke levensfase van een vrouw zijn er andere uitdagingen. Of je nu 26, 46 of 66 bent, er zijn periodes in je leven dat spanning een te grote rol kan spelen. Spanningen als zwanger worden niet vanzelf gaat. Onzekerheid tijdens je zwangerschap of het wel goed
gaat met je kindje. Als de roze wolk niet zo roze is als je hoopte. Steeds in strijd met je schoolgaande kind komen of als 45 plusser omgaan met pubers in huis en een veranderend lijf.
 
Waarom de spanning er is of toeneemt kan verschillen, maar al die spanningen zijn voelbaar in je lijf. Onrust, niet meer goed kunnen ontspannen, stijve spieren, vage klachten, een korter lontje of een vol hoofd met gedachten die maar doorgaan. Hoe je het ook noemt; stress, onzekerheid of spanning, als het langer aanhoudt kan het je behoorlijk in de weg zitten. En
voel jij je steeds minder de vrouw en moeder die je wilt zijn.
 
Herken je één of meerdere onderstaande zinnen?
En rustiger hoofd, wat zou dat heerlijk zijn…. Of meer ontspannen zijn, dat zou ook al een heleboel schelen.
Je wilt gewoon lekkerder in je vel zitten en je weet niet hoe.
Hoe kom je aan rust als je een kleuter en een baby hebt en dus altijd “aan” moet staan?
Je vindt dat je niet moet zeuren, want je wilde toch zo graag een kind. En je durft het
eigenlijk niet te zeggen, maar je vindt het allemaal best zwaar. Waar jij je dan weer schuldig over voelt……
Je doet steeds harder je best, maar voor je gevoel schiet je steeds te kort.
Stress in je lijf, maar je vertelt jezelf dat allemaal nog wel meevalt. Ondertussen kan je steeds minder hebben en reageer je kribbiger dan je wil. Je hebt echt behoefte aan even tijd voor jezelf, iets doen wat jij leuk vindt, maar………...je weet eigenlijk niet eens meer wát je dan leuk vindt. Als je dan eens tijd voor je zelf hebt én genoeg dingen kunt om te doen, kom je tot
niks…………Waar je aan het einde van de dag enorm van baalt.
 
Hoe zou het voor je zijn als je meer ontspannen bent, een rustiger hoofd en de “uit-knop” weet in te zetten?
Als je weer de balans hebt tussen actief zijn en ontspanning, zodat je er kan zijn voor anderen zonder jezelf tekort te hoeven doen.
Vertrouwt op je gevoel en je intuïtie. Dat je niet hoeft te wachten op als……… dan……., maar nu lekkerder in je vel zit? Of minder strijd hebt met je kind? Volop geniet van je gezin en het leven?
 
Ik weet hoe! Ik nodig je van harte uit voor een gratis telefonische sessie en ik geef je gelijk twee tips.
Of download mijn gratis e-book Ontspannen van Strijd naar Gezelligheid, met 5 effectieve en praktische tips. Het kan hier www.geraldakooi.nl/gratis/. Voor minder strijd met je kind en meer ontspanning voor jezelf.
 
Ik ben Geralda, moeder van 3 kinderen. Ik help moeders ontspannen. Ik help moeders die bij stress meer in hun hoofd gaan zitten om maar controle te houden en daardoor spanning opbouwen. Moeders die altijd “aanstaan”, het graag goed willen doen en voor hun gevoel steeds tekort schieten. Terwijl ze graag volop willen genieten van hun gezin en het leven.
 
Ben je benieuwd wat Geralda voor je kan betekenen of heb je vragen stuur dan een mail naar info@geraldakooi.nl of kijk op www.geraldakooi.nl. Voor het ontvangen van haar gratis e-book met effectieve tips kan je aanmelden via https://www.geraldakooi.nl/gratis/. Voor wekelijkse ontspanning tips en andere tricks kan je je ook aanmelden via info@geraldakooi.nl
 
Vergoeding
Ieder mens is uniek en heeft verschillende behoeftes. Graag hoor ik in een gratis telefoongesprek waar die van jou liggen en geef ik je een paar tips. Als ik de juiste persoon voor jou ben om je te helpen spreek ik graag met je af hoe die begeleiding op maat er uit gaat zien.
 
Afhankelijk van je zorgverzekeraar en je polis wordt craniosacraaltherapie (deels) vergoed.
Daarnaast is er een gratis e-book en wekelijks tips waar iedereen zich vrijblijvend voor kan aanmelden.
 
Wanneer
Elke donderdag bij Bakerraad Vrouwenzorg Zwolle aan de Tesselschadestraat 55a.

-

 


Contact

Wipstrik/Assendorp/Centrum
http://www.bakerraad.nl/userfiles/image/kijkje46.jpg
Tesselschadestraat 55a
8023 BJ Zwolle

Alle contactgegevens »