Laura Sangers: groeiprogramma voor moeders (19-01-2022)


Misschien heb je Laura al voorbij zien komen op social media of via een andere bron. Zij is pedagoog en ondersteunt bij het plezier houden in het moederschap. 

Je kinderen zijn een cadeau, dat wist je natuurlijk allang.

Voor onze zelf ontwikkeling als persoon en als ouder. Het zijn kleine spiegels die ons plots iets teruggeven over onszelf waar we ons nog niet van bewust waren.De ene keer is het iets waar je samen om kunt lachen, de andere keer raak je bij, zo lijkt het,  minste of geringste over de kook. Wat jij doet, als moeder van jonge kinderen, vraagt veel van jou. Jonge kinderen hebben veel zorg nodig en vragen veel van je tijd en je aandacht.

Iedere fase van het kind en het gezin kent z’n uitdagingen. Iedere fase gaat weer voorbij (echt waar!), maar jij zit er steeds middenin.

Veel moeders worstelen zich door die eerste jaren heen, ze staan op standje overleven, gaan ten onder aan hun eigen constructie van het perfecte ouderschap, raken verwikkelt in strijd met hun kind, voelen zich niet genoeg of twijfelen of hun kind wel ‘normaal’ is.

Dat kan echt anders.

Op een manier dat jij je relaxt voelt en kunt genieten van het moederschap. Als jij je ontspannen voelt en voldoende energie hebt, kan je beter afstemmen op de behoeften van je kind en ervaren jullie meer plezier. Dit zal ten alle tijden positief bijdragen aan de ontwikkeling van je kind.

Of het nu gaat over jouw zoektocht in het naar bed brengen van je blije baby die besloten heeft niet meer op z’n eigen kamer te slapen, het mild reageren op je peuter die in een driftige draak veranderd of het aangeven en bewaken van jouw grenzen wanneer je in discussie beland met je kritische kleuter…

Mijn naam is Laura Sangers, geboren in ’88 en samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in Zwolle. Van opleiding ben ik Pedagoog. Toen ik in 2016 moeder werd van de eerste ontdekte ik dat alleen pedagogische kennis en ervaring niet voldoende was. Het stond mij af en toe zelfs in de weg. Waar ik tegen aanliep in het grootbrengen van mijn kinderen was het dealen met mezelf.

Want hoe blijf je rustig en houd je vertrouwen als je baby oneindig veel huilt, hoe ga je om met je eigen boosheid als je peuter niet luistert en hoe zorg je uberhaupt voor jezelf als je kinderen je aandacht en tijd vragen. Dan hebben we het nog niet eens over je liefdesrelatie met je partner, het contact met je familie en vrienden, je werk en de andere ballen die je hoog aan het houden bent. Het moederschap zou toch leuk zijn?

Ik help je met je zoektocht naar je moedergevoel, wil je leren dat gevoel te vertrouwen en zal je ten alle tijden aanmoedigen bij jezelf op onderzoek uit te gaan en goed voor jezelf te zorgen. Milder tegenover jezelf, je kinderen en je omgeving zodat je meer rust en plezier ervaart samen.

Je kunt mij bereiken door te mailen naar info@laurasangers.nl of app of bel naar: 06- 30 33 94 40
Meer informatie is te lezen op laurasangers.nl 

Als jij goed voor jezelf zorgt, kan je nog beter (en met meer energie!) voor je gezin zorgen.
« Terug naar overzicht

Contact

Wipstrik/Assendorp/Centrum
http://www.bakerraad.nl/userfiles/image/kijkje46.jpg
Tesselschadestraat 55a
8023 BJ Zwolle

Alle contactgegevens »